Disclaimer

Alexandra’s Decoraties besteedt veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op deze website. Ook controleert Alexandra’s Decoraties regelmatig de juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie op deze website.


Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Alexandra’s Decoraties behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Alexandra’s Decoraties sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website en het gebruik van informatie van deze website.Auteursrecht
De inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij Alexandra’s Decoraties. De informatie op deze site mag niet worden gekopieerd, overgeplaatst of opgeslagen alvorens schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Alexandra’s Decoraties. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Onjuistheden

Alexandra’s Decoraties stelt het op prijs als u onjuistheden op deze site meldt. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier.